Yaşanmış Cinli hikaye .

Sevgili okurlar biraz sonra okuyacağınız her şey tamamiyle gerçektir.

Her şey 9 ay önce gerçekleşmeye başladı,olay bende gerçekleşmiyor bir arkadaşımda olan benimde yanında olduğum anlar.

Başta şunu belirteyim mi hala varlar mı ? yoklar mı ? bilmiyorum bazen bu şekilde yaşanan olayların tamamen insan psikolojisinde başlayıp/bittiğini düşünüyorum. Yani Cinler konusunda bilinemezlik içerisindeyim.

Aklıma gelen anılardan bahsedeceğim öyle çok fazla yok ama belli bir sıraya göre gitmeyeceğim.

1- İlk olarak bunun başlangıcı şöyle öğrendim, ezan okunuyordu sabah ezanı hiç bir şeyi yokken Şlakk! birden bayıldı bizim arkadaş. Başlarda geçmişten kalan hastalığı diye yutturuyordu,sonra açıkladığında bunun kankitoları varmış. Böyle ezan okunurken bayılıyormuş hele hele, ne kadar imansızsan o kadar çok geliyorlarmış. Özellikle cünüpken eksik olmaz. Neyse biz böyle devam ediyoruz tabi , altıma sıçtığım zamanlar olmadı mı ? oldu olmaz olur mu ?

Kimi zaman ezan okunduğunda da bayılmıyordu işin garip tarafı buna ne yapmalı. ? ya da bazen hiç bir şeyi olmuyordu birden patlıyordu huurraa !

Bunlar ilk olarak lisedeyken çağırmışlar sonra dalga geçerken musallat olmuş bizim kankitolar. Hatta hatırladığım kadarıyla şöyleydi;

- Biz toplandık,çağırmaya başladık sonra ahahah filan diye gülmeye başladık, sonra uyandığımda bayılmışım üzerimde bir ağırlık var aman aman...

Gün gün devamını getireceğim şimdilik bu kadar az merak etmelisiniz değil mi ?

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Nörüyonuz ?

Sahtelikten uzak, mutluluklar.